Після окупації Донецька прихильниками "Руського міра", жителі сподівалися на життя, про яке можна тільки мріяти, а на ділі отримали виживання з кошмарних снів. Жителі колись престижного і обласного центру, що швидко розвивається втратили всі блага цивілізації, засоби для елементарного існування і віддали своє життя під контроль проросійських бойовиків самопроголошеної «ДНР».

Про реалії Донецька розповів пропагандист Кремля Дмитро Стешин, про що пише видання "Оглядач".

Дмитро Стешин

"Пам'ятаю останні працюючі банкомати, що видають папірці по одній гривні. Брендові магазини, що стрімко зачинялись — аби все розпродати за копійки і швидше виїхати в Київ. Порожні вулиці, трава між стиків плитки біля входу в дзеркальні офіси, люди зі зброєю, грізний гуркіт артилерії на горизонті. Пам'ятаю, як вилизували, виделки, тарілки: миття посуду в місті без води - пусте марнотратство", — згадує він початок окупації українського Донбасу.

Він розповідає про те, що літні люди навіть продавали біля магазинів свої ж книги, щоб якось вижити. Але це було, в принципі, безглуздо, так як полиці супермаркетів все-одно пустували.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Порожні супермаркети, заставлені шеренгами соків і кетчупу — як на заході СРСР. Я не їздив на інтерв'ю без пакетів з макаронами і банками тушонки і згущеного молока. Все пам'ятаю", — пише Стешин.

Ще однією стороною реальності Донецька стала комендантська година:
"Після 9 вечора дороги та вулиці в "республіках" вимирають. Комендантської години тут дотримуються свято, покарання суворе — два тижні у в'язниці",- розповідає пропагандист.

Але Дмитро відзначає, що все більше зростає невдоволення життям в окупації, особливо з боку молоді.

"З української сторони через соцмережі йде постійний пошук незадоволених серед молоді. Саме для неї, все, що відбувається — найтяжче випробування"

Нагадаємо, у Путіна спробували приховати загибель великої шишки.

Як повідомляв Знай.ua, молода українка вразила мужністю на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що мережа заливається сміхом через клон Захарченка, ну і пика.