Звичні фіранки у вагонах поїздів Укрзалізниці скоро зникнуть. Їм на зміну прийдуть сучасні ролети, йдеться в повідомленні ж\д оператора на офіційній сторінці в Facebook. Оновлення вагонів тривають, і ці ролети - лише продовження капітального ремонту. Навіть віршик Чуковського додали.

[embed]https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/videos/2506363229434153/?__xts__

У жартівливій формі в УЗ розповіли про плани оновити 64 вагони, яких торкнеться нововведення. Відзначається, що в 2018 році було відремонтовано 118 вагонів.

«Сучасні ролети - у всіх вагонах Укрзалізниці після капітально-відновлювального ремонту! В цьому році плани - 64 вагони, а в 2018 - оновлено 118 вагонів», - йдеться в повідомленні.

Проте, в коментарях до посту більше стурбовані тим, що в поїздах Інтерсіті заборонили перевозити велосипеди. Українці цікавляться причиною даної заборони. А також жартують з приводу того, що зміни відбулися тільки в одному вагоні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, пасажирам Укрзалізниці показали реальну небезпеку.

Як повідомляв "Знай.uа" "Укрзализныця" за добу довела гривню до ручки.

Також "Знай.uа" писав, що глава "Укрзалізниці" збирає з пасажирів данину на нові шмотки.

Порошенко чекає доля Януковича. Андрій Пальчевський