Кафе "Сепар", в якому загинув ватажок бандитської так званої "республіки ДНР" Олександр Захарченко, хочуть знести. А на місці руїн вже історичного кафе спорудити меморіал загиблим терористові.

Така інформація надійшла з фейкової "адміністрації" нинішнього керівника "ДНР" Дениса Пушилина. Поки точно не відомо, коли саме начнутс роботи. Також у окупантів проходить інтернет-голосування обирають меморіальний комплекс.

Олександр Захарченко був ліквідований 31 серпня 2018 року в результаті вибуху в кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна в Донецьку. Хто є організатором вбивства, на даний момент невідомо.

Варіанти меморіального комплексу Олександра Захарченко, за які пропонується голосувати мешканцям "ДНР"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українські воїни відправили бойовиків "ДНР" до Захарченка. Під час запеклого бою, 14 березня, бійці ВСУ впевнено відбили атаку окупанта, який продовжує застосовувати заборонену зброю.

Як повідомляв портал Знай.uа заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Знай.іа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.

Дивіться: Вибори президента. Криза, крах і розчарування