20 квітня в Україні мінлива хмарність без опадів.

У західних областях і Криму місцями пройде невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, у Криму та Приазов'ї окремі пориви 15-20 м/с. В Донецькій, Луганській, Харківській і Сумській областях очікуються нічні заморозки до -3°.На решті території температура вночі 1-6° тепла, вдень в Україні 10-15° тепла, на Закарпатті +19°.

У Києві та області мінлива хмарність, без опадів.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, заморозки на поверхні ґрунту 0-5 °, вдень 10-15° тепла. 21 квітня в Україні без опадів, лише у західних та Житомирській областях місцями невеликий дощ. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 9-15° тепла, на Закарпатті до 18°. У Києві та області без опадів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Температура вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-5°, вдень 9-14° тепла.

Раніше ми писали, що дебати Зеленського і Порошенко пройдуть 19 квітня. Якою буде погода у цей день, розповів народний синоптик, пише РБК.

Дебати Зеленського і Порошенко повинні пройти в Києві в п'ятницю 19 квітня. У неділю, 14 квітня, Зеленський на дебати в НСК “Олімпійський” не прийшов, тому в них брав участь тільки Порошенко.

Очікується, що 19 квітня дебати також пройдуть на стадіоні, як і в неділю. Порошенко хоче провести їх у відповідності з законом на Суспільному, але Зеленський все ж має намір прийти на стадіон і вести зв'язок з Порошенком дистанційно, якщо той не з'явиться на НСК "Олімпійський".

У п'ятницю, 19 квітня, в більшості областей потеплішає і припиняться дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

На Півночі, в Центрі, на Миколаївщині і в Одеській області хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. На решті території мінлива хмарність, але опадів не очікують. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/сек.

Нагадаємо, мережі порівняли дитячі фото Зеленского Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенка.

Знай.uа писав, на Зеленського напали в власному будинку.