За словами Генерал-лейтенанта запасу і колишнього заступника начальника Генштабу ЗСУ ігора Романенко, протестні настрої після виборів збережуться.

"На жаль, подібна загроза [масових протестів — ред] дійсно є. І наявність розколу українського суспільства не можна заперечувати. Якщо цей розкол переросте у внутрішні зіткнення, Путін може використовувати цю нестабільність, як це було зроблено в 2014 році", − сговорит військовий.

Ігор Романенко

Романенко припускає, що кожен з кандидатів повинен бути готовий до будь-якого результату на виборах. В іншому випадку, країну не чекає нічого доброго.

"Тому, якими б не були результати виборів, кожна із сторін повинна бути готова прийняти підсумок голосування. Точно так само програвший кандидат повинен буде прийняти результати виборів, якщо він бажає добра нашій державі і народу. Інакше нестабільність всередині країни Росія використовує в своїх цілях, і ризики при цьому будуть занадто великі, аж до початку активних масштабних бойових дій. Путін так чи інакше вже використовує політичну ситуацію в Україні, ведучи "гібридну війну" і бойові дії низької інтенсивності", − підбив підсумки Романенко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що Всім відомо, що дуже часто поляки не люблять українців. Доказом цього стають бійки, напади, невідповідна праця саме для українських заробітчан і, що важливо, різноманітні мітинги і акції проти українців.

В мережі почали аквтино обговорювати неймовірний витік закритих даних, допущений чиновниками адміністрації президента Росії Олександром Манжосіним і Сергієм Соколовим.

Вони з допомогою ветерана КДБ Петра Премьяка, близького до Владиславу Суркову афериста Саргіса Мирзаханяна і автора газети «Известия» Олександра Кирпичова, вирішили допомогти правій партії «Альтернатива для Німеччини» Маркуса Фронмайера. Цей німецький політик, будучи етнічним румуном, одружений на російській світській левиці Дарині Цой, яка працювала в «Известиях».

Нагадаємо, Всі таємниці Путіна несподівано розкрила колишня дружина

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У штабі зізналися, що видасть Порошенко про Коломойського

Також "Знай.ua" писав про те, що Українці вимагають відповідей від Кличка