Український поет Василь Голобородько, чиє прізвище носить герой Володимира Зеленського в серіалі "Слуга народу" розповів, що він думає про Зеленського і ситуацію в країні. Про це він повідомив в інтерв'ю "Вістям".

Голобородько вже 74 роки і він є членом Національної спілки письменників, чиї вірші перекладені на 7 мов світу. Він переселенець з Донбасу і зараз живе в Будинку творчості під Києвом.

Він зазначає, що прізвище Голобородько дуже поширене в Україні, однак умовно можна вважати, що саме його ім'я використовували в серіалі.

Поет Голобородько

"Вперше воно прозвучало у луганських кавеенщиків. Це було дуже давно. І один з перших, хто у своїх сценках використовував прізвище Голобородько, був Євген Кошовий з "Кварталу". Але як це прізвище з'явилося в серіалі "Слуга народу", я не знаю", - розповідає поет.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Український поет висловився щодо серіалу "Слуга народу", де Зеленський грає президента України саме під його прізвищем.

"Я абсолютно спокійно до цього поставився. Я навіть казав, що тепер винен творцям цього серіалу пляшку за те, що вони популяризують моє прізвище, а журналісти звернули на мене увагу", - пояснює він.

Слуга народу

Поет вважає, що серіал "Слуга народу" є хоча і дуже позитивним, але й одночасно примітивним. За сюжетом багато глобальних державних проблем вирішується одним помахом руки, а так не буває.

"Щоб пропав негатив у суспільстві, ми повинні пройти по дуже складному шляху. А не так, як в серіалі: двома автоматами він розстрілює всю Верховну Раду. Ну хіба це вирішить наші проблеми? Але, з іншого боку, з-за цього людям серіал і подобається", - ділиться враженнями поет.

Нагадаємо, українцям показали справжнього Голобородько.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський представив команду "Слуги народу".

Знай. ua писав, що Порошенко поділився враженнями про "Слузі народу" Зеленського.