Ранкова столиця нагадує стривожений рій бджіл, особливо в самому центрі. Навколо стадіону «Олімпійський» тисячі поліцейських і представників національної гвардії. Як відомо, сьогодні ввечері пройдуть перші в своєму роді дебати, перед широкою публікою, між Володимиром Зеленським та Петром Порошенко.

Зараз навколо стадіону відбувається підготовка до напливу людей. Ставлять спеціальні бар'єри, щоб уникнути стовпотворіння, закупили нові металодетектори, які все ще в поліетилені, також відбувається демонтаж сцени, яку використовував президент на минулих вихідних.

Всі поліцейські знаходиться в піднесеному настрої і часто жартують.

«Для чого ми тут? А самі не знаємо, з самого ранку підняли і пригнали сюди. Ось і з стоїмо радіємо теплій погоді », - з посмішкою розповів кореспонденту Знай.ua один з поліцейських.

Щоб уявити скільки правоохоронців зараз знаходиться поруч зі стадіоном, подивіться це відео.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І як нам вдалося дізнатися, ближче до вечора поліцейських буде ще більше, плюс до них також приєднаються люди з державної охорони.

Фото 1 из 11.
Фото 2 из 11.
Фото 3 из 11.
Фото 4 из 11.
Фото 5 из 11.
Фото 6 из 11.
Фото 7 из 11.
Фото 8 из 11.
Фото 9 из 11.
Фото 10 из 11.
Фото 11 из 11.

Нагадаємо, команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер президентської гонки Володимир Зеленський, відповідаючи на питання ведучої розповів, чи потиснув би руку чинному президенту Порошенку.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.