У п'ятницю, 19 травня, в Одесі напали на народного депутата Мустафу Найєма при відвідуванні Літнього театру в міському саду. Місцеві активісти вилили на нього і супроводжуючих відро фекалій і закидали гумовими фалоімітаторами, передає Politeka.

Відповідне відео з'явилося на відеохостингу YouTube.

Нардеп з Києва приїхав в Одесу підтримати місцевих активістів, які виступають за збереження театру. Однак після того, як він прийшов на місце, у нього жбурнули фалоімітатор, а також його облили лайном, коли він заходив на територію майданчика.

Нечистоти вилили з відра зверху з арки Літнього на голови Найєма і делегації. Крім того, гостей з Києва закидали гумовими фалоімітаторами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В результаті інциденту, бійки не сталося.

Найєм приїхав в Одесу для підтримки місцевих активістів, які виступають за захист Літнього театру від незаконної забудови історичної території. Разом з Найємом повинна була прибути нардеп Світлана Заліщук, але її чомусь не було.

При цьому голова Одеської облради Анатолій Урбанський прийшов на зустріч і назвав Річний – кінотеатром, і заявив, що "потрібно рятувати Літній кінотеатр".

"Нас тут обливають, ображають, а потім приходьте ви і кажете що все добре. Ви повинні зробити так щоб вам довіряли! Ми ініціюємо громадські слухання та спільними зусиллями Одеса прийме рішення, яким повинен бути Річний театр", - заявив у відповідь на це Найєм.

Geplaatst door Украинская Служба Информации op Vrijdag 19 april 2019

Нагадаємо, обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського збираються знову облити брудом.

Знай. ua писав, що соратника Ляшко підстрелили на вулиці в Києві.