Головний по освіті у команді Володимира Зеленського Сергій Бабак поділився планами щодо реформування системи освіти в Україні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, експерт розкрив основні напрямки реформування системи освіти у разі перемоги Володимира Зеленського на виборах президента. За словами Сергія Бабака основний акцент буде зроблено на створення новітньої освітньої інфраструктури та забезпечення гідної матеріальної винагороди.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми створюємо освітню і наукову інфраструктуру. Буде інвестувати в освітній простір, наукові лабораторії, цифровизацию освіти. Ми піднімемо повагу і престиж професії педагога і вченого. Ми створимо перспективи, можливості, забезпечимо гідну матеріальну винагороду, академічну свободу і позбавимо їх бюрократії і звітності", – заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Він також акцентував увагу на тому, що найбільшою мірою пропозиції команди Зленського будуть акцентуватись на змінах, що покликані привести українську освіту у відповідність до вимог сучасного світу.

Бабак пообіцяв зробити відкритим ринок освітніх послуг для приватних ініціатив для іноземних установ освіти, а самим освітнім установам надати максимальну реальну і академічну автономію.

школа
школа

Варто нагадати, що дружина шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена відверто відповіла на запитання журналістів перед вирішальним "другим раундом" виборів 21 квітня. На запитання про те, чи легко Олені дається публічність, дружина слуги народу відповіла, що іще не звикла і поки що налаштовується на увагу з боку тисяч людей.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, чому йде в президенти України і що саме хоче змінити.

Як повідомляв "Знай.ua", у четвер, 18 квітня, під час ефіру політичного шоу "Право на владу" кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав свою команду, яка працюватиме на найвищих державних посадах у разі перемоги слуги народу на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 18 квітня, кандидат у президенти України Володимир Зеленський презентував свою команду радників. Серед експертів у студії був журналіст Дмитро Гордон. Він заявив, що сцену для дебатів на НСК "Олімпійський" можуть підірвати.

Пальчевський: Все буде Зе! Або плавна посадка Порошенко