Доктор Комаровський каже, що для зміцнення імунітету ліки не допоможуть.

Всі препарати, які нібито його зміцнюють – лише бізнес для виробників і реалізаторів цих коштів.

Євген Комаровський
Євген Комаровський

Як в такому випадку подбати про здоров'я дитини, експерт повідомив у соціальній мережі Instagram.

"Імунітет зміцнюється здоровим способом життя, фізнавантаженнями, правильним харчуванням і обмеженням кількості часу, який дитина проводить з гаджетами. Відповідно, збільшенням часу активних ігор, ненасильницького годування, спільних подорожей та інших дій разом з батьками на свіжому повітрі", - каже Комаровський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він не рекомендує препарат ехінацеї і подібні.

"Відправити тата в аптеку за ліками і давати потім його три рази в день по скільки крапель, звичайно, простіше, ніж багато гуляти, проводити загартовування і підтримувати оптимальні параметри температури та вологості повітря у приміщенні, де перебуває дитина", - стверджує Комаровський.

Варто нагадати, що Коли жінка стає мамою хлопчика, з часом виникають питання, як правильно дбати за тілом дитини і як правильно мити інтимні місця хлопчика.

Про це розповів відомий лікар-педіатр Євген Комаровський.

"Що стосується миття дитячим милом. У людей виникає багато думок з цього приводу. Насправді, якщо мило залишиться невымыт, то виникають серйозні хімічні опіки і це спричинить за собою певні проблеми", - каже лікар.

Фахівець попередив батьків, що дотримуватися гігієни потрібно, але треба знати міру.

"Виникає парадокс, але якщо мама не миє постійно, то проблеми виникають рідше, ніж коли миє часто і з милом. Орган так влаштований, що він забезпечує самоізоляцію. Крайня плоть захищає голівку і там виділяється спеціальна змазка, яка захищає орган і туди практично нічого не потрапляє", - додав лікар.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Доктор Комаровський звернувся до українців

Також Знай.ua" писав про те, що Комаровський розповів про головний жах батьків