19 квітня, на Косівщині сімейна пара покінчила життя самогубством.

У прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області кажуть, що про подвійне суїцид розповів голова сільради Нижнього Березова, а йому все розповіла сусідка померлих.

На місце події прибули поліцейські. Копи встановили, що чоловік 1953 року народження та його дружина 1960 року народження покінчили з собою. Вони повісилися на території власного господарства.

Поліція завела кримінальну справу, подальша інформація розслідується.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що Стало відомо, що у Сумській області заступник голови дільничної виборчої комісії повісилася на горищі у власному будинку.

Про це повідомила у вівторок, 2 квітня, начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Сумській області Ельвіра Біганова, передає агентство УНН

"В селі Яцине Путивльського району, 29 березня, зникла жінка (яка була заступником голови дільничної виборчої комісії - ред.). В той же день ввечері її знайшли рідні на горищі (власного будинку - ред.) повішеною", - розповіла Біганова.

Ще ми писали, що Світська левиця Божена Ринська, чоловік якої зовсім нещодавно покінчив з собою, розповіла, що також хотіла вчинити суїцид після втрати близької людини.

Вона детально розповіла в інтерв'ю Ксенії Собчак, що їй довелося пережити.

"Я просто побачила, що багато таблеток було навколо і подумала: "Може, вийде разом піти?" Але нічого не вийшло. Там був феназепам і інше… річний запас. Я хотіла покінчити життя самогубством. Але мені очі з ранку відкрили і повезли в реанімацію місцеву. Я й досі хочу, я не відчуваю смаку продуктів... Ти кажеш, що квартира гарна, а я не бачу цієї краси. Я дуже хочу до Ігоря. Я не знаю, як це переживати, я дуже хочу до Ігоря. Ми вісім років були один з одним, як нитка з голкою, хвостиком ходили один за одним. Ми були як старосвітські поміщики — збулася моя мрія",

Нагадаємо, Як зірки передбачали свою смерть

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Топ-7 головних ознак шизофренії

Також "Знай.ua" писав про те, що Священик вибрав загибель замість РПЦ