Миколаївський суд відібрав дитини у матері. Про це повідомила прес-служба миколаївського Центрального районного суду.

Як з'ясувалося, малюк народився у дуже неблагополучної мами: громадянка В. рясно вживала алкоголь і наркотики (навіть під час вагітності), а також притягувалася до адміністративної відповідальності за проституцію.

Проблеми у матері були і під час пологів. У липні 2018 року вона поступила в пологовий будинок в сильному алкогольному сп'янінні. В її крові були виявлені сліди вживання барбітуратів і амфетамінів.

Рішенням суду дитину передали на піклування родичів біологічного батька. Малюк знаходиться у бабусі, яка створила для його життя й лікування необхідні умови. Сам же батько, як повідомляється, ще вчиться в 11-му класі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Непутяща мати не цікавиться долею дитини. Суд постановив забрати в неї дитину без позбавлення батьківських прав та стягнути з неї аліменти.

Нагадаємо, голлівудська зірка Шарліз Терон нечасто з'являється на публіці зі своїми дітьми, а коли це все ж відбувається, то це завжди проходить під прицілом об'єктивів папараці. Довгий час всім здавалося дуже дивним, що актриса вбирає свого прийомного сина Джексона в сукні. І ось нарешті зірка вирішила прокоментувати ситуацію.

За словами Шарліз Терон, її 7-річний прийомний син Джексон виглядає як дівчинка, і відчуває себе теж як дівчинка. Про це співачка розповіла в інтерв'ю Daily Mail.

Нагадаємо, голлівудська актриса Шарліз Терон в інтерв'ю американському журналу вперше відкрито назвала свого шестирічного сина Джексона дочкою.

Як повідомляв портал Знай.uа пікантне фото Шарліз Терон з'явилася на обкладинці журналу Elle

Знай.uа писав в західних ЗМІ з'явилися нові подробиці роману Бреда Пітта і Шарліз Терон