У Мелітополі, в четвер, 18 квітня попрощалися зі старшим сержантом 93 ОМБр "Холодний Яр" Ігорем Ігнатенком з позивним "Батя".

Чоловік загинув 12 квітня на Донбасі, коли з іншими військовослужбовцями намагався відбити атаку ворога, передає zanoza-news.com.

Ігор Ігнатенко

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Одна з мін вибухнула поруч з позицією, де знаходився Ігор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ігор Ігнатенко народився 17 листопада 1963 року у місті Василівка Запорізької області. Воював у добровольчому батальйоні "Донбас", потім був бійцем 56-ї окремої мотопіхотної бригади, у червні 2018 року став до 93-ї ОМБр "Холодний Яр". Пройшов через Піски, Станицю Луганську, Гранітне, Авдіївку та шахту Бутівку.

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли сумні новини. З'явилася інформація, що морський піхотинець Володимир Лисаківський отримав поранення під час обстрілу бойовиками з так званої "ДНР" недалеко біля Гранітного. В результаті отриманих поранень українець загинув. Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook прес-служби ВМС ЗСУ.

За інформацією українських військових, протягом доби 11 квітня на тимчасово окупованому Донбасі було неспокійно. Тоді через ворожий обстріл загинув один український військовий, Роман Чибинєєв, і ще 8 отримали поранення. Найпотужніший удар по українським захисникам бойовики завдали в районі Павлополя Донецької області. Бій тривав 2,5 години.

свічка
свічка

"У районі проведення операції Об'єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш побратим, старший матрос Володимир Лисаківський. Сміливим морським піхотинцем, щирим патріотом і хорошим товаришем Володимир увійшов у флотську сім'ю і назавжди залишиться таким у нашій пам'яті", – пише прес-служба ВМС ЗСУ.

Як повідомляв Знай.uа, ворог вже на колінах: у Путіна схилили голову перед міццю ЗСУ, таких героїв їм не бачити.

Також Знай.uа писав, Слов'янськ у вогні: річниця найбільшої трагедії українського народу.