Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий в образі Жеки звернувся до українців зі стадіону НСК "Олімпійський". Ведучий програми "ЧистоNews" Євген Кошовий звернувся до українців і нагадав про проведення дебатів перед другим туром виборів президента. Зокрема, він повторив вимоги і заборони правоохоронних органів щодо допуску українців на стадіон.

У відеоролику Жека заявив, що йде на дебати. Також він попередив, що в штабі Петра Порошенка заборонили приходити на стадіон в барабанами, димовими шашками і вувузелами. А ще актор студії "Квартал 95" пожартував стосовно того, за кого він проголосує в другому турі.

"Давай кликати народ, до кого підуть, той і господар", - розцінив ситуацію Євген Кошовий ситуацію з дебатами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Звичайно зе!", - пожартував Кошовий.

Також у новому випуску Валерій Жидков та Євген Кошовий обговорили перепалку в ефірі каналу "112 Україна" двох політиків Олексія Гончаренка та Євгена Червоненка.

Крім того, Кошовий попередив хлопців, які мають намір прийти на стадіон зі своїми дівчатами, що кожна захоче собі фото з кандидатом "на долоньці". Тих же, хто планував пити пиво під час видовища, він попередив про те, що аналізи на стадіоні можуть складати лише кандидати.

Також актор уявив ситуацію, раптом "голий мужик" бігатиме по стадіону. І в такому випадку порадив не кликати поліцію, а зателефонувати його дружині і повідомити, що Кошовий все-таки зірвався і пропустив трохи алкоголю.

Крім того, Кошовий вгамував українців, що невдовзі вибори фінішують і, як в соцмережах, так і в ЗМІ з'являться "звичні адекватні новини" - про котиків, про те, хто що сьогодні з'їв в кафе і тести "яка ти квітка" тощо.

Нагадаємо, Кошового жорстоко побила найближча людина: відповів за ідею.

Як повідомляв портал Знай.uа стало відомо, хто буде вести найбільш епічне передвиборче шоу в світі

Також портал Знай.uа писав в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.