У відділі метеопрогнозів Українського гідрометцентру прогнозують, що у неділю, 21 квітня, в Україні очікуються заморозки на ґрунті. Синоптична ситуація в Україні нестабільна, як і власне настрої у суспільстві напередодні другого туру президентських виборів.

Про це повідомила заступниця начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

“На сході країни 21 квітня очікуються заморозки на ґрунті, температура коливатиметься від 0 до -3 і навіть -5 градусів”, – прогнозує синоптик.

При цьому, за її словами, наступний тиждень буде теплим і без опадів, але морози не залишать країну остаточно і ще час від часу дошкулятимуть українцям.

“Ночами на Лівобережжі можуть бути заморозки на ґрунті”, – попередила Голеня.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А синоптик Наталка Діденко повідомила, що 21 квітня на Заході та Півночі пройдуть дощі. Температура повітря +10+15 градусів.

"У Києві в суботу - без опадів, у неділю є ймовірність дощу. Візьміть із собою на дільниці парасолі. Якщо дощу не буде, буде чим від надокучливих електоральних візаві відбиватися. Температура повітря 20-21 квітня очікується у столиці +12+14 градусів", - зазначила синоптик.

Отож, за прогнозом відомого синоптика, завтра, у день другого туру президентських виборів очікується тепла весняна погода, але опади будуть несподіваними, тому про парасольки не варто забувати.

"Синій колір неба такий високий, чистий, біла перина з хмар, так і уявляєш якогось бородатого Зевса, який приліг на цій перині і спостерігає за нами. Цікаво йому. Ще б пак", - розмірковує синоптик про колір неба.

Нагадаємо, погода на 20 квітня: потепління скасовується, знову повернуться морози.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики приголомшили прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.ua" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.