Російські окупанти давно приречені і прекрасно це розуміють, однак і далі продовжують дешеву браваду гучними промовами, які віщають з ретельно охоронюваних кабінетів. Незважаючи на своє жалюгідне становище, ватажки бандформувань і далі розповідають історії про гучні перемоги, які нічого, крім сміху вже давно не викликають. Останнім відзначився екс-керівник путінських окупантів, якому ніяк не дає спокою столиця нашої країни.

Колишній ватажок бойовиків ніким не визнаної "ДНР" Олександр Ходаківський розповів, як він мріє "взяти Київ", проте в Кремлі не дозволяють, бо таким чином видадуть участь Росії у війні на Донбасі. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці блогера Necro Mancer в Twitter.

Олександр Ходаківський

У повідомленні говориться, що Ходаківський переконаний, що бойовики "ЛДНР" вже давно взяли б Київ", однак російський уряд не дає цього робити. Бойовик зазначив: "Ви ж розумієте, на Донбасі громадянська війна".

Варто нагадати, що раніше Олександр Ходаковський розповідав, що прямо в бійницю довготривалої вогневої точки його колишнього банформування "Схід" прилетіла протитанкова керована ракета. При цьому вона не зачепила терористів, проте окупант зазначив, що в минулий раз в аналогічній ситуації загинув один бойовик. Крім того, колишній ватажок бойовик поскаржився на брак боєприпасів і підкреслив, що якщо так піде і далі, то всіх окупантів потихеньку переб'ють.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі з'явилася інформація про те, що в Україні демобілізація відбудеться на 40 днів раніше, щоб зменшити підтримку кандидата в президенти Володимира Зеленського на виборах в зоні ООС і у військових частинах.

Як повідомляв портал "Знай.uа": спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що США і надалі будуть підтримувати мирну і демократичну Україну, чиї кордону і території, включно з Кримом, будуть відновлені.

Також "Знай.uа" писав, що в останній частині дебатів кандидати в президенти мали заключне слово для всієї нації. Першим згідно з жеребкуванням, виступив Володимир Зеленський і різко звернувся до свого опонента - чинного президента Петра Порошенка.