Сотні банок із домашньою консервацією, салом, тушкованкою, рибою та вишкварками, свіжі овочі та фрукти, крупи та випічка — усе це передали для військовослужбовців волонтери з Буковини.

Великодні частування збирали волонтери Заставницької сотні, йдеться у сюжеті ТСН.

Продукти збирали по господарствах Заставни та кількох сіл району. Діти також долучилися — вони намалювали для військових обереги. Волонтери поклали їх до великодніх кошиків разом із продуктами та солодощами.

Окрім цього волонтери приготували кілька кілограмів копченої риби — це фірмова страва жителів Заставни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це закопчено з великою любов'ю. Під кінець війни. Я думаю, що це вже буде остання відправка, що буде мир і спокій", - розповіла одна з волонтерок.

Заставнівська волонтерська сотня вже 37-й раз відправила домашні страви на передову в зону проведення Операції об’єднаних сил. Цього разу теж завантажили цілий бус домашніми стравами.

"Дуже багато всього. Голубці, капуста з реберцями, домашня ковбаса, копчене м’ясо і риба, солодощі…. Хлопці матимуть що їсти на новорічні та різдвяні свята. Вони із нетерпінням чекають домашніх страв від Заставни, бо ж дуже смачні. Вже телефонували мені, запитували, коли приїду. Зі мною їдуть ще два волонтери. Ми завітаємо в Кримське, Маріуполь, Широкино, Майорськ, де служать буковинці. Якщо зможемо прорватися, то заїдемо на шахту "Бутівка", - запевнив волонтер Василь Назарко.

Нагадаємо, українцям розповіли, чого не варто нести до церкви та святити на Великдень.

Як повідомляв "Знай.ua", на Великдень українці відпочинуть майже тиждень.

Також Знай.ua писав про те, що Уляна Супрун дала кілька порад українцям, які дотримують посту перед Великоднем.