Команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявила про більш, ніж тисячу порушень на виборчих дільницях.

Про це "Зе!Команда" повідомила на сторінках у соціальних мережах.

"З початку роботи виборчих дільниць більше тисячі порушень! Наша гаряча лінія оброблює кожен дзвінок від схвильованих громадян, сотні повідомлень приймає Telegram-бот!"- йдеться у дописі.

Найрозповсюдженіші порушення на виборчих дільницях:

— в кабінки для голосування заходять по декілька людей;
— виборці "дивним" чином зникають зі списків;
— людей великими "партіями" підвозять до дільниць з певними настановами;
— не видають автобуси для жителів сільської місцевості, щоб поїхати проголосувати;
— велика кількість "мертвих душ" і випадково прописаних у квартирі жителів;
— пачками вкидують бюлетені у скриньки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Все це вказує на те, що чинна "влада" не витримує удар і намагається будь-якими способами вихопити хоч кілька відсотків!" - резюмували представники штабу Зеленського.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.