Чути приємні слова люблять не тільки жінки, чоловіки ніколи не говорять про це, але їм неймовірно приємно чути схвальні слова в свою сторону.

Овен

Представники обожнюють бути в центрі уваги. Для чоловіка знаку кращим компліментом стануть слова подяки за зроблений вчинок.

Телець

Від природи представники-чоловіки наділені деякими слабкостями, від яких жінки приходять у захват. Чоловіки просто обожнюють тих жінок, які їм говорять компліменти з приводу їхнього зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Близнюки

Чоловіки бажають почути підтвердження в тому, що з ними завжди весело і цікаво. Жінкам слід підтвердити словами, настільки їхні співрозмовники веселі. І від почутого компліменту вони будуть перебувати на позитиві.

Рак

Чоловіки можуть стати щасливими від визнання жінки. Також вони будуть вдячні, якщо їм скажуть, що вони найкращі батьки або дружини в світі. Красиві слова окриляють чоловіків, а раки особливо гостро потребують в компліментах, як в повітрі.

Лев

Цим гордим чоловікам також не чужі компліменти. Вони їх з задоволенням слухають і сприймають. Але для представників важливо, щоб лестощі були не награними, а правдивими. Хоча фальшиві слова їх нітрохи не зачіпають.

Діва

Чоловіки-представники в усіх словах прагнуть відчувати конкретність. Правдиві слова компліментів допомагають знаків позбавлятися від негативу, які їм заважають у житті ставити чіткі цілі.

Терези

Чоловіків цього знаку можна по праву назвати благородними. Для них красиві слова є стимулом залучення везіння в своє життя. І якщо все сказане є правдою, то вони розцвітають.

Скорпіон

Говорити чоловікам помилкові компліменти не вийде через те, що у них розвинена інтуїція на високому рівні. Представники не забудуть подякувати за приємні слова.

Стрілець

Компліменти для чоловіка є найкращим підтвердженням того, що вони особливі. Представники оцінять, якщо приємні слова будуть сказані спонтанно, а не підготовленою промовою. Їм не потрібен офіційний тон.

Козеріг

Чоловікам будуть приємні ті слова, які стануть ще раз підтверджувати їх правоти. Чоловіки звикли довіряти людям, а якщо ті захоплюються ними, то для знака грає величезну роль це якість.

Водолій

Чоловіки завжди з великою підозрою ставляться до сказаним компліментів. Для них достатнім буде, якщо їх просто подякують, без всяких вишуканих і напускных слів. Ці люди не сприймають лукавство ні в якій формі, тому краще з ними не марнуватися в компліментах.

Риби

Мрійливі чоловіки просто обожнюють компліменти, тому вони легко піддаються на схвальні слова. Хоча не варто дорікати їх у невдячності. Просто вони не знають, як на лестощі правильно реагувати.