Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і ясновидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр
Лана Яр
Лана Яр розповіла, кому пощастить на цьому тижні

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні всі ваші думки і дії будуть спрямовані на рух до поставленої мети, можлива взаємодія з новою людиною у вашому житті, яка докорінно змінить долю. Що стосується здоров'я: чекайте повне відновлення енергетики, поліпшення фізичного стану. На ваші любовні взаємини на цьому тижні буде впливати ваша родова спадковість, завдання та програми вашого роду. У ділових питаннях у вас не буде особливої ​​можливості змінити хід подій. Порада: вам належить черговий ривок вгору в усіх сферах життя, проте зараз стоїть трохи зупинитися і поміркувати про майбутнє.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Цей тиждень принесе вам бажання зупинки, повного занурення в себе. Життя привело вас до перехрестя. Зробіть впевнений крок тільки тоді, коли ваш внутрішній голос подасть сигнал. У питаннях здоров'я очікуйте загострення або виникнення родових захворювань. Любовні стосунки можуть принести сумні несподіванки. Одноманітність, відсутність вогню може привести до різких поворотів подій. У ділових питаннях очікуйте можливі втрати, конфлікти. На жаль, велика ймовірність переживань і стресу. Порада: займіться на цьому тижні заняттям, яке вводить вас в стан медитації, занурення в себе, пізнання причин виникнення нинішніх подій.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ваш дух закликатиме вас встати на захист своїх цінностей, які дісталися від предків. Це може бути людина, матеріальна річ або ж духовні знання і традиції. Боги попереджають: очікується зло з боку. Що стосується здоров'я - чекайте різких змін. Якщо ви хворієте - попереду швидке одужання. Якщо ж ви здорові - слід бути акуратніше, можливі тілесні захворювання. У любові чітко проявляться завдання, програми вашого роду. Будь-яка подія буде наслідком вчинків ваших предків. У ділових питаннях очікуйте початок нової справи, яке може допомогти вам виконати життєві завдання, стати заняттям всього вашого життя. Можлива поява надійного помічника. Порада: вибирайте серединний шлях, не впадайте в крайнощі і не йдіть напролом.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні ви захочете відійти від усіх життєвих подій і глянути на них внутрішнім поглядом. Наскільки минуле впливає на те, що відбувається, як це відіб'ється на майбутньому? Якщо говорити про здоров'я: серйозно займіться підтриманням здоров'я серцево - судинної системи. Можливо, вам знадобиться санаторне лікування. Любовні стосунки відкриються для вас в новому світлі. Можливі не приємні відкриття щодо вашого партнера. Не чекайте від нього романтичних вчинків і особливого героїзму. Поспостерігайте, можливо, і почуттів у нього до вас абсолютно немає. Що стосується трудових питань: настав час віддати те, що вам дуже цінно. Однак усвідомте, що даними вчинком ви зробите щасливішим інших. Порада: поринете всередину себе, відійдіть від соціальних справ, займіться рукоділлям або іншим ремеслом, яке допоможе вам абстрагуватися від ситуацій.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.