Поки всі сумують про те, що після відходу Володимира Зеленського Квартал 95 не буде колишнім і 21 квітня був останнім днем існування проекту таким, яким ми звикли його бачити, була доведена правдивість приказки "Святе місце порожнім не буває".

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

Український політолог і журналіст Юрій Романенко запропонував свою кандидатуру в якості заміни Зеленському в 95 Кварталі, про що він поспешли повідомити на своїй сторінці в соцаильной мережі Facebook.

Медийно-комедийная машина - ключ к модернизации Украины Друзья, как вам такой вариант. Веду переговоры на место...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 22 april 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Медійно-комедійна машина - ключ до модернізації України Друзі, як вам такий варіант. Веду переговори на місце Зеленського в 95 кварталі. Потім будемо мінятися місцями як Путін і Медведєв. Тепер шлях в політику лежить через "Лігу сміху" - написав журналіст.

Романенко завжди відрізнявся вмінням яскраво і гостро реагувати на події, що відбуваються в Україні, ось і тепер вирішив не залишатися осторонь. На такий бойовий клич Юрія відреагували його підписники в Facebook в аналогічній гуморний формі:

"Тобто, через 5 років в Президенти?", "Навіщо воно треба?", "Ні, Юрію! Не можна без освіти йти в гумор! У вас немає фаху та досвіду, щоб жартувати як Зеленський. Це призведе до падіння рейтингів України в світі. Нас почнуть зневажати і на нас нападе Гарік Мартиросян з Галустяном", "Збирайте 2,5 млн.", "Юр, вже краще йти через гумор, ніж через відтискання шапок, як один всім відомий папєрєднік нашого нового президента.", "Пошучено"

Нагадаємо, Полякова, Кравець та інші знаменитості привітали Зеленського з перемогою: починається нова ера.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський заговорив про нове призначення Порошенка.