Українців попросили допомогти у боротьбі проти спільного соціального лиха - корупції, яка ось уже десятки років стоїть на заваді щасливого та заможного життя нації.

Зубожіння українців - наслідок корупції

Відповідне прохання з'явилося на сторінці Асоціації платників податків у Facebook.

"Хто володіє інформацією про корупцію у податковій міста Києва протягом останніх 5 років - прохання надсилати факти правопорушень", - йдеться у повідомленні.

У кого есть факты коррупции в налоговой Киева на протяжении 5 последних лет просьба высылать нам факты

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Geplaatst door Асоціація платників податків України Територіальне відділення в м. Києві op Maandag 22 april 2019

Нагадаємо, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив:

"Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олександр Дубинський показав автомобіль Ferrari, який, за словами журналіста, придбав син фігуранта корупційного скандалу в "Укроборонпром" Ігор Гладковський, поповнивши солідний автопарк іще однією елітною автівкою.

Ігор Гладковський
Ігор Гладковський

Відповідну публікацію та фото Дубинський оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Отже, друзі! Вітаю Вас з прекрасним придбанням, яке Ігор Свинарчук-Гладковський зробив на гроші, вкрадені у армії. Це Ferrari 599 GTB VIN ZFFFD60B000161326 ВЛАСНИК ГЛАДКОВСЬКИЙ ІГОР ОЛЕГОВИЧ АДРЕСИ ВЛАСНИКА Україна, ПЕЧЕРСЬКИЙ, М. КИЇВ, ПЕЧЕРСЬКИЙ, ВУЛ. КЛОВСЬКИЙ УЗВІЗ, 5, кв. 53 ДАТА НАРОДЖЕННЯ 16.11.1994 Розглянути автомобіль ближче можна на стоянці Укрпромінвесту по вул. Електриків 29а", - написав Дубинський.

Також Знай.ua писав про те, що у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства.