В Енергодарі неподалік від 7 школи місцевий житель помітив предмет, який був схожий на гранату, про що він повідомив правоохоронцям. Після цього на місце страшної знахідки виїхали вибухотехніки і поліцейські.

В даний час поліцейські з'ясовують, як граната опинилася біля школи.

Знайдена граната

Варто відзначити, що подібний випадок не так давно стався і в Миколаєві, де на вул. Чкалова при проведенні земляних робіт було виявлено снаряд. Працівники проводили укладання каналізації і в той час, як екскаватором копалася траншея, в ковші разом із землею виявили вибухонебезпечну знахідку. Працівники комунального підприємства відразу ж перемістили снаряд в окреме бетонне кільце і викликали відповідні служби.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Снаряд

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Донецькій області стався обвал на шахті, при цьому не обійшлося без постраждалих. Як стало відомо, в результаті події один гірник загинув і ще двоє отримали важкі травми, про що повідомила прес-служба місцевої прокуратури. У повідомленні йдеться, що інцидент стався під час виконання робіт з цементації купольної частини сполучення вентиляційного стовбура і сходи чищення зумпфа. У прес-службі уточнили: "При переміщенні полиці перекриття вентиляційного стовбура блоку стався перекіс, через який працівники підприємства впали в зумпфову частину вентиляційного ствола".

Шахтарі

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Чилі загинули 6 осіб в результаті аварії легкомоторного літака в околицях Пуерто-Монта на півдні країни. Згідно з повідомленням, у літака, що розбився під час аварії, стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві порожніх будівлі. Примітно, що літак належав приватній авіакомпанії, що спеціалізується на комерційних маршрутах.

Також "Знай.uа" писав, що експерти служби розвантаження боєприпасів підірвали бомбу Другої світової війни у Франкфурті-на-Майні. Близько 600 людей евакуйовано зі своїх будинків у Франкфурті, щоб фахівці могли знешкодити снаряд, який знайшли в річці Майн.