В Україну прийшла справжня весна, яка вже не перший день тішить теплою погодою. Однак у стихії з'явилися нові "холодні" плани. Так, українські рятувальники попереджають, що в західних областях країни прогнозуються потужні пориви вітру.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

погода навесні
погода навесні

"За даними Укргідрометцентру, 23 квітня у західних областях пориви вітру 15-20 м/с (і рівень небезпеки, жовтий)", - сказано в повідомленні.

сильний вітер
сильний вітер

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За прогнозами Укргідрометцентру, цього тижня очікується потепління на території України.

Варто нагадати, що в цьому році світле православне свято Великодня українці відзначатимуть у неділю, 28 квітня, відповідно понеділок, 29 квітня, також буде вихідним. Варто уточнити, що офіційним українським святом є День праці першого травня. Тому в цей день також передбачено додатковий вихідний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що по всій Україні у вівторок, 23 квітня, нарешті стане тепло, не буде дощів, а морози затримаються тільки в одній області. В інших погода сонячна і приємна. Навіть вітер не буде таким сильним, як раніше. Температура вдень очікується від +14 до +20 градусів тепла. На Заході у вівторок вдень по всіх областях суха погода і мінлива хмарність. Щодня стає тепліше. Температура в західних областях вдень від +16 до +20 градусів, тепліше в Закарпатській області, а вночі від+2 до+6 градусів. Вітер 5-10 м/с південно-східний.

Нагадаємо, в Україну прийдуть заморозки: синоптики попередили про підступну пастку стихії.

Як повідомляв Знай.иа погода на Страсний тиждень: прогноз синоптиків змусить вас телефонувати друзям.

Також Знай.uа писав, погода на тиждень в Україні: час змінювати гардероб, синоптики пообіцяли справжню весну.