Адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера намагаються скасувати через суд його статус підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, про що повідомляє Громадське.

У повідомленні йдеться, що, за словами одного з адвокатів чиновника Олександра Шадріна, відповідна скарга була направлена до Шевченківського суду Києва. Шадрін зазначив: "Призначалося на сьогодні засідання, але у зв'язку з неявкою прокурора відкладено". За словами адвоката, причина, по якій не з'явився прокурор, йому не відома.

Владислав Мангер

Що стосується підозрюваного, то юрист підкреслив: "Вважаємо не було достатніх підстав для винесення такого рішення - повідомлення про підозру. Вважаємо його необґрунтованим".

Варто нагадати, що Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, випущений на свободу. З цього приводу один з користувачів соціальних мереж написав на своїй сторінці: "Мангер вийшов на роботу. Спасибі прокуратурі за роботу, ви чудові. Спасибі, місцевим Батьківщині і БПП, які навіть не починали збирати голоси за відставку Мангера. Ще раз переконався, що вашим партіям вбивства — ОК. Продовжуйте далі".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Владислав Мангер

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що голова правління громадської організації "Центр громадянських свобод" Олександра Матвійчук розповіла, чому досі замовники вбивства активістки Катерини Гандзюк не сидять за ґратами і коли це станеться. Вона також розповіла, хто може стояти за вбивством активістки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": голова Херсонській ОДА Андрій Гордєєв, який 6 квітня написав заяву про відставку, пояснив своє рішення. Зокрема, керівник Херсонської ОДА, якого активісти називають одним із замовників вбивства Катерини Гандзюк, заявив, що основною причиною такого кроку є небажання зіпсувати рейтинги чинному президенту Петру Порошенку.

Також "Знай.uа" писав, що українцям представлять фільм-розслідування "Гандзюк: системне вбивство". Відомо, що картину покажуть відразу на кількох телеканалах.