Вибори президента України 2019: хто переміг

Экзитопли 21 квітня показали, що Володимир Зеленський має величезну перевагу: 73% проти 25.5% у чинного президента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

І соцопитування не помилилися, офіційні дані від ЦВК підтвердили це: Володимир Зеленський отримав 73.22 відсотків голосів і став новим президентом України в 2019 році. Комісія завершила обробку протоколів близько 17:00 23 квітня.

Петро Порошенко отримав 24.45 відсотків голосів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Порошенку запропонували посаду голови Львівської ОДА

Пристрасті після підрахунку голосів на президентських виборах нашої країни ще не встигли охолонути, як мережу розривають різні гучні заяви політиків, блогерів, які нерідко можна назвати не зовсім адекватними. До таких належить і те, що у Львові виступили з вимогою призначити нового главу області. З причини того, що на Львівщині Порошенка підтримали 62% всього населення, призначити головою ОДА пропонується саме його.

Петро Порошенко

Нападників на Гандзюк більше не підозрюють у вбивстві

Сергієві Торбіну та чотирьом імовірним виконавцям убивства Катерини Гандзюк "пом’якшили" підозру. Тепер їх звинувачують в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Так, Генпрокуратура змінила обвинувачення В’ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимиру Васяновичу та Микиті Грабчуку, звинувативши їх в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (частина 2 статті 121 Кримінального кодексу), що передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років. Раніше їх підозрювали в умисному вбивстві за частиною 2 статті 115, що загрожувало суворішим покаранням — позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним ув’язненням.

ГПУ
ГПУ

Українцям показали нові ціни на ліки: запасайтесь подорожником

Ціна на популярні медичні препарати від початку року зросла. На скільки дорожчим стало здоров'я українців розповів економіст Олексій Дорошенко.

аптека
аптека

Як написав на сторінці в Facebook фахівець, від початку 2019 року здорожчали як імпортні, так і вітчизняні ліки.

Страсний тиждень 2019: важливі звичаї Великодня, про які ви точно не знали

Скоро українці відзначатимуть Христову Пасху. Здавна це свято вважається сімейним, кожен намагається провести його зі своїми близькими.