Український національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" часто приголомшують пасажирів умовами перевезення. Так, цього разу радниця глави Херсонської міської ради Галина Ляшевска зафіксувала на фото умови в потязі №109 / 110 за маршрутом Херсон-Львів.

Відповідні фото вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Галина Ляшенська зазначила, що фото зробила тиждень тому, аби вкотре нагадати українців "за що вони голосували 21 квітня". Вона висловила надію, що держава надалі буде турбуватися про громадян.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Поїзд Херсон-Львів. Квитків не дістати ні туди, ні назад. Але, як і водиться в нашій "ось-ось, ще трохи-і європейській" країні, по так званому блату, купиш все. І квитки на смердючий поїзд в тому числі. І кажучи "смердючий", я не маю на увазі "дуже значний", а висловлююсь дуже буквально", - йдеться у повідомленні Ляшевської.

"Стан цих худобовозів не витримує ніякої критики. У той самий час, коли корейці голову ламають над тим, яка температура унітазів, що розмовляють, все-таки комфортніше відвідувачам, ми з прищіпкою на носі та, обмотавши антибактеріальними серветками, намагаємося справити нужду в скрипучому, прогнилому, смердючому місці. Поки японці роблять свої електропоїзди до неба, ми ганчірками підв'язуємо двері — щоб не стукали ", - висловилася Ляшевская.

Жінка заявила, що рідко користується залізничним транспортом і, за її словами, потяги стали гіршими. Вона дивується, за що керівник "Укрзалізниці" отримає близько 900 000 гривень.

"Мені остовпеніло, що мене в цій країні вважають бидлом, пропонуючи на продаж ось такі умови поїздок", - резюмувала Галина Ляшевська.

Надеюсь, что сегодня мы все поставили точку в истории державы, которая ненавидит и презирает своих граждан. Которая...

Geplaatst door Галина Ляшевская op Zondag 21 april 2019

Українці в коментарях відреагували на знімки, зазначивши, що в інших поїздах ситуація нічим не краща.