Відомий синоптик Наталка Діденко повідомила про циклон - над Атлантикою, антициклон - поблизу Фінляндії. Важливо, що протистояння цих потужних атмосферних утворень робить вітер сильним у більшості європейських країн - обережно!

"Дощі, як видно з карти, пройдуть 24 квітня переважно на Заході Європи, в Україні буде сухо та сонячно. Сонце, особливо квітневе, розганяє градуси і вони несуться часом аж за межі прогрозу. Очкіується завтра в Україні +15+22 градуси. Заморозки відступають", - зазначила синоптик.

За словами Діденко, у Києві середа очікується сухою, із сонцем та з температурою повітря близько +20 градусів.

Що на Великдень? За попередніми прогнозами, у ніч на неділю дощі та подекуди грози пройдуть у західних областях України, вдень 28 квітня на заході також періодично дощитиме і волога хмарність пошириться на Житомирщину, Вінниччину та Київщину. У західних областях вдень 28 квітня похолодає на 3-6 градусів. На решті території України в неділю ще побуде тепла погода.

Крім того, синоптик зазначила, що цей прогноз - попередній, можливі уточнення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що у 2019 році Великдень українці святкуватимуть 28 квітня.

Великдень – найочікуваніший світлий день для багатьох християн. Великдень символізує воскресіння з мертвих Ісуса Христа, який прийняв смерть за гріхи людей і спасіння людського роду від страшних бід.

Нагадаємо, погода на завтра надихне українців веселитися і гуляти до ночі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", синоптики дали прогноз на погоду в травні.

Також "Знай.uа" писав про те, що погода в Україні на кінець квітня і травень.