З 1 травня українці зможуть скористатися унікальним сервісом - змінити мобільного оператора зі збереженням власного номера.

Про це повідомиляє "Дзеркало тижня".

У Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизаці нагадали, що з 4 лютого по 30 квітня здійснюється тестування послуги перенесення абонентських номерів мобільними операторами спільно з держпідприємством "Український державний центр радіочастот".

мобільний

"Наступним кроком є ​​впровадження перенесення абонентських номерів на телекомунікаційних мережах мобільного зв'язку з 1 травня", - повідомили представники Нацкомісії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Найбільші мобільні оператори також повідомили, що готові до старту нової послуги.

зміна оператора

Джерело пише, що в багатьох країнах вже два десятки років діє подібний сервіс, в Україні його запускають на три роки пізніше, ніж раніше планувалося.

мобільний оператор

Перенести свій номер абоненти зможуть безкоштовно. Також повідомляється, що здійснювати повторне перенесення українці зможуть не частіше, ніж раз на місяць.

Нагадаємо, українці масово скаржаться на мобільного оператора "Київстар", який влаштував абонентам "режим виживання".

Як повідомляв портал Знай.ua, абоненти написали гнівного листа керівництву Київстар з проханням припинити це беззаконня.

Також Знай.ua писав про те, що мобільний оператор "Київстар" своїми нововведеннями поставив на карту все.

Найпопулярніші тарифи закривають, абонентам не лишають вибору, доведеться перейти на дорожчі тарифні пакети.