Перший сезон серіалу "Людина Майбутнього" про подорожі в часі наповнений гумором, а численні згадки про сучасну поп-культуру робили з нього щось більше. Другий сезон вийшов у січні цього року. Про це пише оглядач фільмів.

Після подій першого сезону Джош сидить у в'язниці, але за ним є солдати майбутнього Вовк і Тигр, які повідомляють, що руйнування вежі Крониша не дуже допомогли. Тепер трійці знову доведеться зробити кілька стрибків у часі, щоб все виправити, ну або хоча б не зробити гірше.

"Після кількох невиразних епізодів герої нарешті застигають в певній дислокації і намагаються розібратися, що відбувається. Основним місцем сюжету стає світ відносного майбутнього, де еліта суспільства готується полетіти на Марс, а решта живуть у жерстяних коробках. Вовк і Тигр виявляються по різні сторони конфлікту, що викликає розкол в їх світогляді", - зазначає експерт.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У сценарному плані у серіалу все дуже погано. Концепція кожного епізоду зводиться до тупцювання на місці, а центральна сюжетна арка обертається зі швидкістю проржавілої каруселі в парку - повільно і зі скрипом. І це було менш помітно, якщо б автори забезпечили епізоди цікавими діалогами. Але ні - все дуже сумно і тупо, що вуха в'януть від серії до серії. Хоч якась подоба адекватності прокидається в авторах ближче до фіналу і в останніх трьох-чотирьох серіях починають демонструвати небачену досі спритність. Складається відчуття, що авторів змусили тягнути гуму і вони викручувалися як могли.



Серіалу цілком вистачило б і одного сезону, але автори весь час безуспішно намагаються це заперечити. Буквально кілька сцен можна назвати по-справжньому смішними і цікавими.

Другий сезон "Людини майбутнього" залишає змішані враження. З одного боку серіал спочатку був віддушиною марення і винахідливих творчих агоній, але цього разу щось пішло не так. Дивитися серіал фізично складно, акторам тут просто нема чого грати, тому вони просто розважаються, зачитуючи картонний текст.

Нагадаємо, трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди.

Як повідомляв Знай.ua, Скарлет Йохансон показала, як стала "Чорною вдовою".

Знай.ua писав, що героїв "Месників" показали без гриму.