Ціни на полицях українських супермаркетів ростуть в геометричній прогресії, що турбує багатьох українців. При чому, покупці помічають, що вітчизняні продукти, якими славиться Україна, обходяться їм дорожче, ніж аналогічні імпортні товари. Такими спостереженнями поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Килограмм Капусты - 51 ГРИВНА 55 КОПЕЕК. Без Комментариев...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 23 april 2019

На фото зображена капуста з цінником, на якому красується цифра 51,55, що неймовірно шокує українця, як і його співвітчизників.

"Кілограм Капусти - 51 гривня 55 копійок. Без коментарів..." - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

супермаркет
супермаркет

Українці вже не можуть стримати своєї люті в коментарях до публікації:
"Нічого, вже тепло, на вулиці багато травички.будемо харчуватися травою, її багато, хоч одним місцем жри і безкоштовно", "Стара капуста 30грн, ще й морква з картоплею по 20. Треба вже переходити на великоднє меню!", "Бабулям і діткам зварити каструльку борщу, як мінімум буде коштувати 200грн.", "Інтрент поповнити гроші є, а на капустку - ні?", "Кропива з лободою. Безкоштовно і корисно. Можна робити салати та перші страви"

"Як всі задолбали!!! Пашеш, пашеш, а просвіту немає... Нехай у мене немає маленьких дітей... Я взагалі в шоці, як виживають люди з дітьми!?! У школу - заплати, за квартиру - заплати, одягнути, взути", "Зате газ дешевшає", "Борщ для пенсіонера вже став розкішшю"

У порівняння українці також наводять те, що апельсини продаются по 20 грн за кілограм.

Нагадаємо, українці показали новий спосіб посадки картоплі, відео збирає сотні тисяч переглядів та захопливі коментарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, найдоступніші раніше продукти тепер навіть не кожному пенсіонеру по кишені.

Також Знай.ua писав про те, що Росія заборонила експортувати бензин та нафтопродукти до України. Список поповнився новими видами товарів.