Варто нагадати нашим читачам, що сьогодні в Україні відзначають День доньки. З цього приводу відомі українські телеведучі поділилися досвідом щасливого батьківства. Також ведуча "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова поділилася улюбленими київськими локаціями, а ведуча "Ревізор: Магазини" Ірина Хоменко, спеціально напередодні великодніх вихідних, розкрила секрет вибору гарних яєць.

Про це стало відомо завдяки повідомленням команди "Новий канал".

Є думка, що всі батьки мріють про синів. З хлопчиком можна ганяти м'яч у дворі, дивитися футбол або ходити на рибалку. А що робити з дівчинкою? У ляльки грати якось несолідно... Все солідно - стверджують провідні "Нового каналу".

Олександр Педан

Олександр Педан: батько 14-річної Лєри

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Лера народилася, коли мені було 23. І найбільша проблема чоловіків в цьому віці - вони ще не готові до дітей, - розповідає ведучий проекту "Екси". - У мене тоді на думці була тільки робота. Я хотів відсипатися після нічних зйомок, а не грати з Лєрою. Вона могла стрибати на мене і кричати: "Вставай!", а я прикидався сплячим. Тільки після того, як їй стукнуло три, мене накрило відчуття тотальної закоханості", - розповів Олександр Педан.

Олег Кензов

Олег Кензов: батько 6-річної Евеліни

"Я дуже хотів сина, - зізнається ведучий "Кохання на виживання". - І, якщо чесно, сильно переймався, коли дізнався, що народиться дівчинка. Був молодий і дурний! (Посміхається). Донька - це дуже круто! Чоловік змінюється в корені, стаючи більш турботливим, трепетним, та й взагалі, максимально сентиментальним. Вона - та сама людина, якій я не можу ні в чому відмовити. Особливо коли вона говорить чарівні слова: "Татусю, ну будь ласка"! Мені здається, що з появою доньки чоловік починає розуміти, як це - любити по-справжньому, безумовно, всупереч усьому", - розповів Олег.

Шок-контент для всіх шанувальників проекту "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі. Ведуча Алла Костромічова поділилася улюбленими київськими локаціями. Більшу частину року топ-модель і ведуча Нового каналу Алла Костромічева живе в Нью-Йорку. Але щовесни на 4-5 місяців вона приїжджає до Києва заради зйомок проекту "Топ-модель по-українськи". У ефірі Радіо Київ Алла по секрету розповіла, де любить гуляти.

Алла Костромічева

"До Києва я приїхала разом з сином Сальваторе і мамою. У цей приїзд ми зняли квартиру недалеко від Ярославого Валу. Мені дуже подобається цей район. По-перше, тут тихо і спокійно, а по-друге, звідусіль чується іноземна мова. Іноді йду і відчуваю себе, як в Нью-Йорку. До речі, я багато гуляю по району пішки, ми часто ходимо з Сальви на реконструйований велотрек і дитячі майданчики. Київ подобається мені своєю різноманітністю. Тут багато парків, зелені, але досить і торгових, розважальних центрів . Є де погуляти і розгулятися", - відверто розповіла Алла.

Ірина Хоменко

А ось ведуча "Ревізор: Магазини" Ірина Хоменко розкрила секрет вибору хороших яєць

Як же перевірити яйця на якість і не "облажатися" з покупкою? Все дуже просто! для цього тобі знадобиться тільки мобільний телефон з вбудованим ліхтариком. Насправді більшість людей, коли купують яйця, ніколи їх не перевіряють, - зазначила ведуча.

"Це дуже просто: беремо звичайний мобільний телефон, включаємо на ньому ліхтарик і просвічуємо кожне яєчко. Відразу видно, є пошкодження чи ні. Звичайно ж, вони повинні бути без жодної тріщини. В іншому випадку вони швидко протухнуть. Обов'язково потрібно звернути увагу і на термін придатності, який повинен бути зазначений на упаковці. За словами Ірини Хоменко, при температурі від нуля до 20 градусів яйця можуть зберігатися не більше 25 днів "- поділилася Іра.

Нагадаємо, "Ми повинні сказати ці слова": Ольга Сумська зворушила зверненням до дітей-сиріт.

Як повідомляв Знай.ua, зять Ніни Матвієнко бігав голяка по сцені: добре, хоч "сором" прикрив.

Також Знай.ua писав, Аніта Луценко показала, як накачати прес за допомогою кота: увімкніть фантазію.