Найбільші поштові оператори країни повідомили про зміну графіку роботи на Великдень та на травневі свята, які цього року будуть досить затяжними. Українців просять заздалегідь ознайомитися з графіком.

Про це повідомили у прес-службах компаній.

Н дивлячись на те, що період з 27 квітня по 1 травня включно оголошено в Україні неробочими днями, поштові оператори вирішили працювати та обслуговувати клієнтів, щоправда працюватимуть у скороченому режимі.

Нова пошта

У неділю, 28 квітня, на Великдень, разом з усіма українцями відпочиватимуть і працівники Нової пошти. Відділення працювати не будуть. А в переддень, в суботу, вони будуть працювати в стандартному суботньому графіку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У понеділок, 29 квітня, а також 1-го і 9-го травня офіси оператора будуть відкриті з 9 ранку до 16 години. А 30 квітня, що українцям доведеться відпрацювати 11 травня, Нова пошта працюватиме за графіком суботи.

Укрпошта

Укрпошта, в силу специфіки свого статусу, частково відкриє свої офіси навіть, 28 квітня. Список робочих офісів, щоправда, не надто значний і включає в себе переважно центральні відділення і главпочтамти великих міст: Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Полтави.

Укрпошта

Аналогічний принцип використовував оператор і при складанні графіка на 29 квітня. З тією лише різницею, що відкриються ключові відділення (всього 44 офісу) у всіх регіонах країни.

1 травня отримати і відправити посилку можна буде у 28 обраних відділеннях у 16 областях України. Повний перелік робочих представництв опублікований на офіційному сайті Укрпошти.

Нагадаємо, субсидії призначать автоматично, але не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрпошта підвищить тарифи на міжнародні пересилання.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, кому не пощастить у травні переоформити субсидію.