Довгоочікувані травневі канікули – ідеальний час для відпочинку на свіжому повітрі та пікніків на природі. Вибираючись веселими компаніями за місто, хтось ударним відпочинком відзначає День праці, хтось радісно відкриває дачний сезон, а хтось – від душі насолоджується спілкуванням з природою та теплою сонячною погодою. Традиційно, невід’ємною складовою відпочинку, є святкові страви та напої.

М'ясні і рибні страви, овочеві салати і дружня компанія – незмінні атрибути українців в перші, по справжньому теплі дні.

За даними аналітичного агентства RTRI, саме в ці дні серед міцного алкоголю, більшість українців в традиційному роздробі обирає горілку Hlibny Dar.

Це єдина українська горілка, яка підтверджує свою м'якість, запатентовану технологією виробництва, номер патенту якої вказується на контретикетці.

Тому Hlibny Dar стане ідеальним доповненням святкового столу, пікніку або відпочинку на природі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще