Антициклон, який прийшов з боку Фінляндії, приніс в Україні майже жарку до плюс 26 градусів погоду. Втім, на морських узбережжях поки буде трохи прохолодніше. За прогнозом синоптика Наталії Діденко, неділі на заході температура опуститься на 3−6 градусів, на Великдень буде сиро і дощитиме, а на решті частини території тепло протримається трохи довше.

У четвер, 25 квітня, в Україні очікується невелика хмарність, помірний південно-східний вітер і температура до плюс 24 градусів вдень (вночі плюс 4−10). Лише над Галичиною, Прикарпаттям і Буковиною небо затягне хмарами - вдень там очікується невеликий дощ.

У п'ятницю, 26 квітня, сонця стане трохи менше, зате потеплішає на 1−2 градуси (на Закарпаття до 27). На заході і сході країни - дощі з грозами.

У суботу, 27 квітня, грози і дощі злегка охолодять західні регіони і охоплять більшу частину України: всі західні області до Житомира і Вінниці, північ і схід країни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На Великдень, в неділю, 28 квітня, у західних регіонах денна температура опуститься до плюс 17−20 градусів, у інших буде триматися плюс 20−23 градуси. Без грозових дощів і з сонячною погодою залишаться лише Крим, центральні та південні (крім Одеської) області.

У понеділок, 29 квітня, гриміти і дощитиме буде майже по всій країні (крім Криму та південних областей). Це ще сильніше знизить температуру в центрі і на сході.

Нагадаємо навіть після Великодня холоду не збираються залишати територію України. Жителів нашої країни чекає три хвилі похолодання. Як-то весна в цьому році не задалася, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Як повідомляв Знай. ua, про погоду на травневі свята відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

ТакожЗнай.іа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.