Стало відомо, що цим літом в анексованому Росією Криму туристичний сезон буде ще гірше, ніж у минулому році. Про це свідчить відеозапис, яка опублікована в Twitter-акаунті Vitauskas.

На ролику можна побачити порожній Керченський міст, який зараз, м'яко кажучи, перебуває не в найкращому стані. Так, на мосту окупантів немає ні автомобілів, ні пішоходів.

"Бачите колони багатих російських туристів на кримському мосту? А вони є. На всіх порах мчать "робити сезон", як і мріяла кримська вата, яка звала Росію. Стає остаточно ясно - 228 млрд. рублів російських пенсіонерів було витрачено не даремно!" – саркастично йдеться в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в районі Керченської протоки зібралася велика кількість суден, що очікують проходження Керч-Єнікальського каналу. Танкери, балкери і суховантажі стояли на відстані близько півмилі від Керченського мосту, пізніше судна перемістилися далі в бік Чорного моря.

При цьому кораблі, які благополучно застрягли, можна було побачити прямо з берега на околицях Керчі, в районі селища Героїчне.

Нагадаємо, що на Керченському мосту з окупованого Криму до Росії ведеться активна будівельна робота. Окупанти намагаються встигнути здати залізничну частину до кінця 2019 року. Укладання рейок ведуть на місці будівництва станції "Керч-Південна" та у залізничному тунелі на підході до Кримського мосту.

Як повідомляв портал Знай.uа, будівники, що працюють на спорудженні залізничної частини Кримського моста, поклали вже 22 кілометри рейок з 38 на незаконно зведену Росією споруду. Бригади рухаються назустріч одна одній з боку півострова і Кубані, працюючи цілодобово та без вихідних.

Також портал Знай.uа писав, що один із найстаріших пляжів на території захопленої Росією Керчі, на півострові Крим, повністю зруйнували окупанти. Популярне місце в цьому році не зможе прийняти туристів, так як комунальні служби, так і не почали підготовку узбережжя в цьому районі до курортного сезону.