Міністр оборони Степан Полторак відреагував на слова Ігоря Коломойського який назвав бойові дії на Донбасі "громадянською війною" .

Відповідний коментар Степан Полторак зробив в ефірі телеканалу "Прямий".

Зокрема, чинний міністр оборони розповів, що не збирається давати оцінку словам Коломойського, адже "від початку агресії Росії проти України він дуже багато допомагав Збройним силам". При цьому очільник оборонного відомства відзначив, що кожен українець прекрасно розуміє, що відбувається на Донбасі.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Але я, чесно кажучи, був здивований. Тому що я думав, що в Україні немає жодної людини, яка б так думала", – зазначив міністр оборони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Полторак також наголосив, що у 2014 році Російська Федерація здійснила прямий акт агресії проти України.

"Я ще раз хотів би наголосити, що Російська Федерація у 2014 році здійснила агресію проти України", – додав міністр.

Степан Полторак
Степан Полторак

Варто нагадати, що український олігарх Ігор Коломойський відзначився скандальною заявою, яка стосується війни на Донбасі.

"На Донбасі громадянський конфлікт. Можна сказати, і громадянська війна. Просто війна глобальніша, а це – громадянський конфлікт", – заявив Коломойський.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому. Саме аудиторія цього телеканалу була електоратом Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", Ігор Коломойський заявив, що не збирається звертатися до майбутнього президента України Володимира Зеленського з будь-якими проханнями. Олігарх вкотре підкреслив, що Зеленський не є його маріонеткою, назвавши ці звинувачення лише частиною передвиборчої кампанії.

Також "Знай.ua" писав, що колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою, яка стосується судових баталій із фінансовою установою. У повідомленні йдеться, що Коломойський заявив, що, якщо буде потрібно, привезе екс-голови НБУ Валерію Гонтареву в Україну.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеренчук