За минулий рік Приватбанк збільшив чистий комісійний дохід, тобто дохід від надання послуг і проведення банківських трансакцій, у півтора рази - до 15,2 млрд гривень.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби банку, в якому посилаються на підтверджений аудиторською компанією E&Y річний звіт.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Збільшення кількості активних клієнтів на 10% і зростання обсягів транзакцій як у відділеннях, так і в онлайн-каналах дозволили домогтися збільшення чистого комісійного доходу на 49% порівняно з 2017 роком", - йдеться в документі.

Згідно з річним звітом Приватбанку, зростання чистих комісійних доходів в умовах збільшення порівняно з 2017 роком операційних витрат всього на 14,7% забезпечило банку отримання рекордної за підсумками 2018 прибутку у розмірі 12,8 млрд грн.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ПриватБанк
ПриватБанк

"Комісії формують значну частину прибутку банку і є важливим фактором стійкості бізнес-моделі: чистий комісійний дохід банку на 109% покриває адміністративні витрати", - наголошується в звітності банку.

Нагадаємо, держбанк ПриватБанк за підсумками 2018 року поліпшив свій фінансовий результат. Прибуток банка зріс з 11,7 млрд. грн. до 12,8 млрд. грн. Про це розповів голова правління держбанку Петро Крумханзл.

Відомо, що остаточні цифри оприлюднили в офіційному аудованому річному звіті Приватбанку за минулий рік.

ПриватБанк
ПриватБанк

Аудиторський висновок видала компанія Ернст енд Янг Аудиторські послуги, воно опубліковано на сайті держструктури. У ньому уточнюється, що зростання прибутковості банку було досягнуто за рахунок зростання процентної маржі, збільшення кількості активних клієнтів (на 10%) і обсягів транзакцій. При цьому витрати фінустанов зросли на 14,7%, а показник витрати/доходи у 2018 році склав 45%.

Нагадаємо, Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани.

Як повідомляв Знай.uа, Коломойський пішов по судах: 5 нових позовів.

Знай.uа писав, українець підкорив Антарктиду незвичайним чином: зробив неможливе.