Жахлива аварія у Вінницькій області забрала кілька життів

Місце аварії

У неділю, 5 травня, на трасі М-21 Житомир – Могилів-Подільський у селі Жежелів Козятинського району близько 05:00 зіткнулися два автомобіля. У результаті страшної аварії загинуло чотири людини. Лобове зіткнення сталося між Mazda і Fiat Doblo. Обидва водії госпіталізовані. За попередньою інформацією, машина Mazda рухалася в бік Вінниці та виїхала на зустрічну смугу руху.

Вчинок Володимира Зеленського вразив всіх депутатів Верховної Ради

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз українці стають свідками народження нової політичної культури. Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд. Вона підкреслила, що вперше в історії України новообраний президент приїхав в парламент для того, щоб поговорити з усіма відразу і вдень.

Під час виступу "Кварталу 95" стався обурливий скандал

Володимир Зеленський

Новоспечений український президент Володимир Зеленський побив чоловіка прямо під час концерту "Квартал 95". Трапився неприємний інцидент в Німеччині. Шоумен розповів подробиці несподіваної бійки під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Зеленський говорить, що не зміг стерпіти грубі образи з боку глядача.

В аеропорту Шереметьєво загорівся літак

Палаючий літак

У неділю, 5 травня в аеропорту Шереметьєво стався жахливий інцидент. У мережі з'явилося безліч роликів зі страшними кадрами палаючого літака. Як стало відомо, літак "Superjet-100" летів зі столиці Росії Москви в Мурманськ. Однак незадовго після зльоту один з пасажирів помітив загоряння.

Під Києвом прогримів потужний вибух

Місце події

Інцидент стався в одному з приватних будинків села Вільне. В результаті потужного вибуху в будівлі пошкоджені двері та вікна. Але це дрібниця порівняно з тим, що в результаті необдуманих дій і спроби створити саморобний вибуховий пристрій один молодий чоловік загинув на місці, а ще троє його приятелів опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.