В страшній авіакатастрофі в пасажирським літаком Sukhoi Superjet 100 (Москва - Мурманськ) російської компанії "Аерофлот" загинув 24-річний моряк Роман Власов з 23-річною дружиною. Слідство оприлюднило офіційну версію аварії літака.

За інформацією росЗМІ, він - випускник ЧВВМУ імені П. С. Нахімова Роман Власов і його дружина Марина Власова загинули разом. Трагедія, що сталася нещодавно, забрала життя 41 людини. Врятувалися 38 пасажирів і членів екіпажу. Рейс прямував за маршрутом "Москва - Мурманськ", через жорстку посадку у літака зламались стійки і загорілися двигуни, а потім і хвостова частина літака.

Деталі описали у соцмережі в пабліку Штирлиц - инфо.

"Кримчанин Роман Власов загинув разом з дружиною під час пожежі в Шереметьєво. Роман Власов зрадник, який перейшов на бік окупантів після анексії Криму. Летів до місця подальшого проходження військової служби - крейсер "Адмирал Кузнецов" у м.Североморськ", - йдться у повідомленні Штирлиц - инфо.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Роман і Марина поверталися в Сєвєроморськ після відпустки у Севастополі. Мічман Власов служив на авіанесущому крейсері "Адмірал флоту Радянського Союзу Н.Р. Кузнєцов". Йому не було й 25 років, а його дружині через тиждень виповнилося б 24.

Роман навчався на четвертому курсі заочного відділення факультету судноводіння та енергетики суден у ЧВВМУ і випустився в 2015 році.

У Севастополі у нього залишилася мати - Наталія Власова, викладач анатомії в медичному коледжі імені Жені Дерюгіної.

Як повідомляють росЗМІ, він закінчив у 2015 році Чорноморське вище військово-морське училище імені Нахімова в Севастополі і служив на Північному флоті на авіаносному крейсері "Адмірал флоту Радянського Союзу Н. Р. Кузнєцов". Подружжя поверталися в Сєвєроморськ після відпустки в окупованому Севастополі.

Нагадаємо, трагедія в Шереметьєво: названо головну причину краху Sukhoi Superjet 100.

Як повідомляв Знай.ua, Путін розлютив росіян словами про трагедію в Шереметьєво.

Также портал Знай.ua писав, що відновлено повну хронологію подій трагедії в Шереметьєво.