Журналіст Олександр Дубинський запропонував генпрокурору Юрію Луценку внести в декларацію або відзвітувати про внесення раніше одягу його дружини.

Представника президента Порошенка у Верховній Раді Ірини Луценко, в якій її застукали в аеропорту Риму.

"Ірина Луценко в піджаку за 3000€ в аеропорту Риму - це не тільки прекрасне видовище. Але і привід вимагати декларування дорогих шмоток, та показати документи про сплату податків з їх ввезення в Україну. Адже закон, як любить говорити Юрій Віталійович, один для всіх", - заявив Олександр Дубинський.

Ирину Луценко и её пиджачок #ДубинскийЗашкваривает Ирина Луценко в пиджаке за 3000€ в аэропорту Рима - это не только прекрасное зрелище. Но и повод потребовать декларирования дорогостоящих шмоток, и предьявить Документы об уплате налогов с их ввоза в Украину. Ведь закон, как любит говорит Юрий Витальевич, один для всех.

Geplaatst door Dubinsky.pro op Woensdag 8 mei 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ірина Луценко, нардеп і дружина генерального прокурора Юрія Луценка, потрапила в поле зору блогерів, які помітили на ній надто дорогий предмет гардеробу.

Подружжя Луценків нещодавно перебували в Італії і під час реєстрації на літак їх сфотографували. Українці помітили, що Ірина Луценко була одягнена в двобортний блейзер французького luxury-бренду BALMAIN. Його ціна становить приблизно 3 тис. євро.

Олександр Леменов, юрист і експерт в сфері антикорупційної політики, в Фейсбук провів розрахунки, які показують, що Луценко зобов'язана задекларувати дорогу покупку. Така вимога до нею передбачає закон "Про запобігання корупції" (ч. 2 ст. 52). У у разі придбання майна або отримання прибутку, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, установлених на 1 січня відповідного року, суб'єкт декларування в 10-денний термін з моменту отримання доходу або придбання майна зобов'язаний письмово повідомити про цьому НАПК.

Якщо датою придбання є 2018 рік, то Луценко має задекларувати своє цінне придбання і внести повідомлення про істотних змін, оскільки вартість блейзера становила понад 55 прожиткових мінімумів.

Леменов висловив сподівання, що в калькуляції не помилилися, а Ірина Степанівна своїм власним прикладом доведе, що е-декларування для всіх однакове, в зокрема, коли ти дружина генпрокурора.

Українцям залишилось затамувати подих і чекати, чи продемонструє чек на люксовий піджак Ірина Луценко.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, фірми, машини і 24 земельних ділянки: українцям показали декларацію нової голови антикорупційного суду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Юрій Луценко розповів, чому чинний гарант Петро Порошенко не з'явився 7 травня на допит в ГПУ.

Також "Знай.uа" писав, що українці втратили дар мови, коли побачили гігантський особняк чинного губернатора Одеської області.