Журналістка Яніна Соколова назвала головну мету глави російської держави Володимира Путіна в Україні.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Зокрема, за словами журналістки Володимир Путін всіма силами намагається перешкодити реальному розвитку України. Крім того вона відзначила, що саме Путін зацікавлений у тому, щоб війна на Донбасі була якомога довше.

За словами журналістка новому президенту України доведеться домовлятись із Путіним. Вона висловила надію на те, що Україна не обдурять і договір буде для нашої країни вигідним і не послужить втратою територій.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ходили чутки про те, що домовленість може існувати в рамках: ви нам віддаєте Крим, а ми відступаємо з вашого Донбасу", - заявила Соколова.

При цьому вона додала, що Путін робить в Україні теж саме, що і в Грузії, коли затяжний конфлікт постійно черпає ресурси у цілої країни.

Вона також додала, що Путін постійно використовує стратегію взяття когось у свої заручники і вже згодом торгується за їх звільнення.

Варто нагадати, що відома українська журналістка Яніна Соколова яскраво висміяла обурення російського пропагандиста Євгенія Попова через Україну. Скандальний російський пропагандист різко розкритикував України за вихід з дуже "важливого" міждержавного договору. Зокрема, він стосується збереження міждержавних секретів в області винаходів СРСР.

Нагадаємо, журналістка Яніна Соколова заявила про свою готовність стати репетитором української мови у новообраного президента нашої країни Володимира Зеленського.

"На посаду не розраховую і в команді Зеленського навряд чи буду, ми надто різні у поглядах на майбутнє країни. А щодо вчителя української мови – я б запросто з ним позаймалася, заодно інтерв'ю взяла".

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським.

Також "Знай.ua" писав, що Україна зможе повернути Крим виключно дипломатичним шляхом або після закінчення президентства Володимира Путіна. В даний час він просто не може цього допустити, бо це ще раз підтвердить провальність його плану окупації територій нашої країни.