На всесвітньо відомому курорті трагічно загинув 27-річний українець. Відомо, що трагедія сталася ще 27 квітня в Домініканській Республіці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

За інформацією журналістів, 27-річний українець Олексій Кушнір загинув під час снорклінга (вид плавання під поверхнею води з маскою, трубкою і дихальної трубкою) в Карибському морі. Уродженець Вінниці разом зі своєю нареченою Ярославою Мельничук вирішили відправитися з екскурсією на острів Саона, однак подорож обернулася справжньою трагедією.

"Поїздка в Домінікану була нашою давньою мрією. Ми ніколи не хотіли банальної весільної подорожі. Тому вирішили, що це буде наш передвесільна пробна відпустка для гарних фото і відео. Ми жили в готелі містечка Баваро. На 27 квітня у нас була запланована екскурсія на острів Саона. Туди попливли човном з курортного селища Байяібе. В 20 метрах від берега була зупинка для снорклінга. Велика частина туристів стрибнули у воду, щоб поплавати з масками і подивитися на риф. Несподівано, просто нізвідки взявся моторний човен, що рухалася на великій швидкості. Саме вона скоїла наїзд на Льошу", — розповіла нюанси трагедії наречена загиблого українця.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наголошується, що Олексій Кушнір після наїзду човна отримав різані рани голови і спини. Медикам врятувати його не вдалося, оскільки українець від больового шоку та отриманих травм помер на місці НП.

"Я перебувала в човні і тільки на пару секунд відвернулася, щоб поставити телефон. Однак, коли підняла голову, то побачила як синій океан стає червоним від крові. Далі тільки пам'ятаю свій крик, шалену біль і відчай, адже океан забрав його на моїх очах. Я нічого не могла зробити, тільки кричати, сподіваючись, що він мене почує", — зізналася дівчина.

Вона також розповіла, що після трагедії водія катера забрали в поліцейський відділ і взяли під варту. Ярослава зізналася, що вже на осінь у них було заплановане весілля.

Нагадаємо, смертельне селфі: юна екстремалка згоріла заживо за лайки, фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа прокляття Шереметьєво: ще один російський лайнер зазнав НП.

Також Знай.uа писав, окупанти поглумилися над тілом убитого українського героя і запхали в мішок з написом "укр".