Національна гвардія України отримала сучасний американський гранатомет PSRL-1, який здатний вражати ціль на відстані до 2 тисяч метрів.

Цю інформацію повідомляє Національна гвардія України.

"Протитанковий винищувач, що вражає броньовану техніку, зміцнення і живу силу противника одним пострілом гранати - 40 мм калібру". розповіли фахівці з озброєння

Варто відзначити, що на даний момент Нацгвардія озброєна партією 40-мм ручних протитанкових гранатометів RSRL-1 виробництва США, завдяки чому підвищується вогнева міць підрозділів гвардії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також в повідомленні говориться, що на сьогодні вже розроблено програму навчання особового складу і методику експлуатації ручного гранатомета PSRL-1.

Нове озброєння Нацгвардії: PSRL-1 - зброя сучасності

#реформи #НГУ #Нацгвардія #new #зброя #гранатомет 💪🇺🇦 Сьогодні Національна гвардія України має сучасну зброю і техніку, що використовується для виконання визначених законом завдань. Однією з найбільш ефективних для ведення вогню на полі бою є оновлений гранатомет PSRL-1. «Протитанковий винищувач, який уражує броньовану техніку, укріплення та живу силу противника одним пострілом гранати - 40 мм калібру», - кажуть фахівці із озброєння. Про переваги PSRL-1 перед іншою зброєю, хто використовує, на яких бойових позиціях та, що саме змінилося в порівнянні з традиційним у військах РПГ-7? Аби відповісти на ці питання - ми поговорили з гвардійцями і побачили наочно стрільби, які демонструють потужність винищувача. Нагадаємо, що Нацгвардія зараз має на озброєнні партію 40-мм ручних протитанкових гранатометів RSRL-1 виробництва США, що дозволяє підвищити вогневу міць підрозділів гвардії. Сьогодні вже розроблено програму навчання особового складу та методику експлуатації ручного гранатомета PSRL-1. Більше про реформи читайте тут: http://project1168023.tilda.ws/

Geplaatst door Національна гвардія України op Vrijdag 10 mei 2019

Нагадаємо, що в Міноборони України заявили, що почалися випробування новітнього артилерійського комплексу "Оболонь-А".

Про випробування української суперзброї заявив Степан Полторак, коли відвідав державне підприємство "ЛОРТА", що входить в "Укроборонпром". За його словами, завдяки цьому комплексу, артилерійські підрозділи України підвищать свою ефективність на 30-40%.

Варто нагадати, що ситуація на українсько-російському кордоні, як і раніше залишається складною - Росія готує черговий план по захопленню України. Біля берегів Азовського моря було помічене величезне угруповання російських військ. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак.

"Ситуація залишається складною. Групування війська, яке знаходиться на кордоні з Україною, небезпечне для України. 28 батальйонів тактичних груп, масштабне угруповання в районі Азовського моря, сили і засоби, збільшені під час окупації Криму за окремими напрямами в 10 разів, є небезпечними", - зазначив глава Міноборони в інтерв'ю телеканалу "Прямий" в суботу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Полторак похвалився зарплатою $1000 в армії.

Також "Знай.uа" писав про те, що українська армія створила корпус і танкову бригаду резерву.