Жовтневий районний суд Кривого Рогу Дніпропетровської області затвердив угоду про визнання винуватості у незаконному подвійному голосуванні на виборах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що під час розгляду справи з'ясувалось, що після першого туру виборів президента жінка використала свою конституційну можливість проголосувати, проте невдовзі повторно прийшла на дільницю, де віддала голос вдруге.

Жінка повністю визнала провину і уклала зі стороною обвинувачення угоду про визнання вини. За умовами досягнутого договору вони прийняла покарання у вигляді одного року позбававленням волі з випробувальним терміном. Спочатку порушниці загрожувало до трьох років позбавлення волі.

голосування
голосування

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що це не подібний випадок подвійного голосування у Кривому Розі. Так, правоохоронці розслідували справу, де місцевий житель проголосував двічі. Спочатку у лікарні, пізніше за місцем реєстрації. У разі, якщо провину чоловіка доведуть, йому також загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Варто нагадати, що екзит-пол показав особливості голосування у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського і Петра Порошенка за регіональним і поселенською, статевою та освітнім ознаками.

Нагадаємо, команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд до Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії".

Як повідомляв "Знай.ua", команда президента України Володимира Зеленського заявила про більш, ніж тисячу порушень на виборчих дільницях.

Також "Знай.ua" писав, що депутат від партії "Удар" та блогер Віталій Чепінога розповів цікаву інформацію про президента України Володимира Зеленського. Чепінога заявив, що швидше за все вибори президента України виграє саме Зеленський, тому важливо знати про нього ту інформацію, якою поділилися різні інсайдери.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко