В Україні компанії сервісу таксі Uber, Bolt і Uklon відмовилися працювати з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією. Так, з 24 травня до сервісу Bolt можуть приєднатися тільки водії розмитнених автомобілів з українськими номерами.

Таксі Uklon
Таксі Uklon

Про це стало відомо завдяки повідомленню самої компанії.

"Це стало стратегічно важливим рішенням. І ми впевнені в тому, що відмова від співпраці з водіями нерозмитнених автомобілів допоможе нам поліпшити сервіс і зробити його надійнішим. Наша компанія завжди приділяла особливу увагу дотриманню правил і вимог закону, а належне оформлення автомобіля – найважливіше з них", – заявив регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

Uber
Uber

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Компанія Uber в Україні повідомила водіям, що не приймає нових водіїв з автомобілями на іноземній реєстрації з 9 травня. З цієї ж дати при оновленні документів автомобілів на іноземній реєстрації (наприклад, страхового поліса) такі документи в компанії відхиляють. Активні на даний момент автомобілі зможуть продовжити поїздки. Співзасновник Uklon Сергій Смусь підтвердив у Facebook, що позиція компанії щодо співпраці з власниками "евроблях" не змінилася.

"Ми раді, що колеги по ринку розділили нашу позицію. Uklon, як ми і заявляли раніше, відключає всі авто на єврономерах з системи 24 травня, щоб сприяти закону. По-хорошому, відключити всі поточні авто на єврономераї і припинити приймати нові повинні всі сервіси, тому що з кінця місяця єврономерів не стане офіційно і це не привід для піару", - написав він.

євробляхи
євробляхи

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на українському авторинку з'явилася велика кількість уживаних авто, привезених зі Сполучених Штатів. Однак незважаючи на всю привабливість ціни і цікавих моделей, українців попереджають, що ці авто можуть принести чимало неприємних сюрпризів.

Справа в тому, що багато транспортних засобів постраждали від урагану "Харві". Вцілілі машини намагаються продати в інших країнах. Зараз автомобілі-"потопельники" скуповують перекупники, реставрують їх і виставляють на продаж клієнтам, які ні про що не здогадуються.

Нагадаємо, новий закон відновить справедливість смертельних ДТП: що приготували водіям.

Як повідомляв Знай.uа летіли по зустрічній: страшне зіткнення "лоб в лоб" забрало безліч життів.

Знай.uа писав, київський вестерн: поліцейські влаштували погоню зі стріляниною, відео затримання.