Онука легендарного мольфара Гоя Ольга розповіла про те, що чекає на Україну в найближчому майбутньому і чи повернеться Крим до складу України.

Крим
Крим

Про це вона розповіла в інтерв'ю для ТСН, передає Politeka.

Дідусь відунки Андрій Атаманюк, більше відомий як закарпатський мольфар Гой, за свого життя говорив про загибель Москви і падіння її правителя під землю. Він помер 22 роки тому і зміг передати свій дар внучці Ользі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зараз спадкоємиця мольфара допомагає людям, діагностує хвороби і деколи приймає до 100 чоловік у день. Відзначається, що майбутнє вона навчилася читати ще в 11 років.

"Я в політику не лізу", - пояснює Ольга.

Провісниця розповіла, що Україна зможе побачити мирне небо тільки через два роки. Тоді знову трапиться кривавий майдан. Крим також повернеться до складу України, проте це станеться нескоро, в майбутньому, тільки через багато років.

"Я можу лише сказати, що війна буде два роки. Ще добрих два роки, але закінчиться все добре у нас в Україні. Через два роки розпочнеться покращення життя", - розповідає вона.

Раніше повідомлялося, що пророцтва відомого українського мольфара Нечая вже почали збуватися. Він передбачив багато подій, які вже почали збуватися.

Останнього унікального карпатського мольфара Михайла Нечая вбили влітку 2011 року. Новина про смерть легендарного мольфара шокувала українців. Досі невідомо, чому це сталося насправді. Цілком очевидно, що звичайний на перший погляд 81-річний дідусь знав дуже багато, і тому його вбивцею міг стати як релігійний фанатик, так і той, хто бажав помсти.

Нагадаємо, знаменита відьма назвала нову дату Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай. ua, налякав привид екстрасенса під час відеочату.

Також Знай. ua писав про те, що пророк провістив майбутнє Землі.