Відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів, що хоче відновити свої поїздки до України.

Про це він розповів у розмові з Ксенією Собчак.

Зокрема, російський поп-король відзначив, що сумує за Україною, через що інколи навідується до анексованого Росією Криму. Таким чином російський артист нібито визнає Крим українським.

"Якщо ти поїдеш в Україну і даси там концерт, Путін тобі потім влаштує ... З президентом будуть напружені відносини", - сказала Собчак Кіркорову.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу співак відзначив, що спробує всіма силами відновити добрі відносини між Україною та Росією.

"Якщо мені випаде місія налагодити відносини України і Росії, я поїду. Буду будувати місток дружби", - заявив артист.

Варто нагадати, що про можливу участь Мадонни у концерті "Євробачення", що проходить в Тель-Авіві говорили вже давно і ось, коли 14 травня до Ізраїлю прилетів спеціальний рейс, єврофани зраділи новині про приїзд виконавиці на грандіозне шоу. Цю поїздку і сам вступ сплатить мільярдер з Канади Сильван Адамс. А сума і правда повинна бути значною, оскільки, як мінімум, разом з Мадонною прилетіла її команда з 135 осіб і гонорар складе мільйон доларів.

Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але цей виступ перетвориться в повномасштабне шоу.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров поділився з шанувальниками відео, де він у далекому 1995 році представляв Росію на пісенному конкурсі "Євробачення". Зазначимо, тоді для РФ це був другий виступ на міжнародному конкурсі. Кіркоров вийшов на сцену в Дубліні з піснею "Колискова для вулкана". Потрібно підкреслити, що композиція не досягла високого успіху, зайнявши 17 місце з 17-ма очками.

Як повідомляв "Знай.ua", українська поп-діва Оля Полякова похвалилася на особистій сторінці в Instagram оголеними фото з курорту. На знімках гола знаменитість приймає душ. Першим серед фоловерів фігуру Полякової оцінив російський "король рімейків" Філіп Кіркоров. Схоже, артист настільки захопився переглядом відвертих фото, що забув про м'який знак.

Також "Знай.ua" писав, що російський співак Філіп Киркоров вже прибув разом з Сергієм Лазарєвим в Тель-Авів на Євробачення. Але не так давно виконавець шокував всіх досить дивним заявою про те, хто може стати талісманом удачі і успіху для Сергія Лазарєва на пісенному конкурсі.

Порошенко і Рада зривають інавгурацію Зеленського. Валерій Клочок