У США на 86 році життя помер американський актор Тім Конвей. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Наголошується, що актор помер в медичному закладі в Лос-Анджелесі цим ранком. Згідно з наявною інформацією, він страждав від деменції і не міг говорити після перенесеної у вересні операції на мозку.

Конвей був лауреатом "Золотого глобуса" і "Еммі". Своєю популярністю він зобов'язаний серіалам "Шоу Керол Бернетт" і "Флот Макхейл".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, британський журналіст Брайан Уолден (Brian Walden), автор першого інтерв'ю Маргарет Тетчер на посаді прем'єр-міністра Великобританії, помер у віці 86 років. Як повідомили близькі телеведучого виданню The Guardian, він помер 9 травня у своєму будинку на острові Гернсі. У ЗМІ дана інформація була оприлюднена через кілька днів.

Найбільшу популярність Уолдену принесла робота ведучим політичної телепередачі Weekend World на каналі ITV. Однак спочатку він довгий час був депутатом британського парламенту. Лише в 1977 році, через більше 10 років політичної кар'єри, Уолден вирішив стати журналістом і працювати на телебаченні.

Нагадаємо, Каліфорнії на 97 році життя померла одна з найвідоміших голлівудських актрис 1960-х років Доріс Дей. За інформацією її представників, вона померла в оточенні близьких друзів.

Дей відома, як одна з ключових актрис так званого "золотого століття Голлівуду". Вона отримала всесвітнє визнання за ролями у стрічках: «Людина, який занадто багато знав», «Інтимна розмова», «Роман в відкритому морі» які знімалися в 1950-ті роки. Крім того, вона була однією з найбільш високооплачуваних актрис всього XX століття.

Нагадаємо, при загостренні на Донбасі загинули українські герої, непоправну втрату оплакує вся країна.

Як повідомляв Знай. ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".

Знай. ua писав, що колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення.