Українці дуже часто стикаються з обманом, обвісом і обрахунками в супермаркетах країни. На кожен магазин можна почути з десяток таких історій. Але випадок, який стався з ведучий телеканалу "Україна" Віталієм Школьним в одному з магазинів мережі АТБ змусив оніміти від обурення багатьох. Сумною, але повчальною історією поділився українець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Віталій Шкільний

Чоловік повідомляє, що заскочив у супермаркет, який був у нього біля роботи і придбав необхідні продукти, сплатив усе, а коли приїхав додому, то на нього чекало щось неймовірне.

"Вранці в АТБ-Маркет брутально пограбували! Зухвало обрахували, обдурили на касі. Вже оплатив, а вдома на вагах побачив, що часник в чеку важчий, ніж насправді на 594%, авокадо на 56%, томати на 69%, яблука-на 84%! У середньому обважили на 200% на всіх товарах. Цей магазин поруч з роботою і в 12 км від дому. Такий гидоти в житті не зустрічав, тому повернувся переважувати з адміністратором. Так, вибачилися, гроші повернули, але наїздив 36 км і втратив більше двох годин часу."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В коментарях українці підтримують потерпілого:
"Раніше у великі чеки додавали «неіснуючі товари», а тепер часник за вагою вантажівки" ,"Цікаво, а касиру то що з цього? У них же начебто так ставка повинна бути. Тобто вони ці гроші не заробляють собі?", "В статуті магазину відразу прописано: «обраховувати»", "Добре хоч не гниле", "Варус цим промишляє", "Потрібно купувати в тих магазинах, де сам зважуєш", "Це ж АТБ. Посадив гарбуз - не чекай персиків. Я не знаю ні одного нормального магазину", "Думаю в кожному АТБ налаштовані так ваги і це не вина продавця, а адміністрації супермаркету", "Велкам ту АТБ-реаліті. Тому я намагаюся не ходити взагалі.", "Я вже давно в атб не купую багато товарів, особливо те що на вагу".

Варто відзначити, що в коментарях з'явився і представник мережі АТБ, який приніс свої вибачення і запитав, чи потерпілий звернувся зі скаргою.

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.